Екстрасенси підтвердили: 25-літню Іванну Гошовську вбив син керівника Департаменту МВС Василь Кощинець


Син керівника Департаменту з питань виконання покарань України Василь Кощинець вбив свою троюрідну сестру — 25-річну Іванку Гошовську.

Про це твердить мати загиблої дівчини. 28 липня 2009 року у реанімаційному відділенні Івано-Франківської обласної клінічної лікарні померла 25-річна Іванка Гошовська, яку, за твердженням правоохоронців, увечері 23 липня разом з друзями розстріляли поблизу села Мізунь Долинського району. Серед обстріляних був молодший син голови Державного департаменту з питань виконання покарань Василя Кощинця — також Василь.

Після трагедії Василь Кощинець висловив три ймовірні версії того, що сталося. Пов’язані вони або з його бізнесовою діяльністю, або з батьковою роботою на чолі Держдепартаменту з питань виконання покарань, або з випадковим пострілом п’яних браконьєрів, які у темряві сприйняли постаті біля джипа за диких тварин.

Та мати Іванки всі ці роки переконана, що версія з обстрілом неправдива.

Іванку, яка повернулася на батьківщину після заробітчанства в Італії, запросив відпочити на природі її троюрідний брат з міста Долини Василь Кощинець. У рідному місті він був одним з найвідоміших підприємців. Мав власні магазини, завод мінеральних вод, туристичну базу. Увага впливового далекого родича Іванці лестила, і вона погодилася взяти участь у пікніку.

В урочище П’янка вирушили компанією. Окрім Іванки, Василь запросив на шашлики свою дружину Олесю, яка перебувала на восьмому місяці вагітності, та друга Олега Тишківського і його дружину Наталю. Близько опівночі Василь Кощинець привіз свою гостю до Долинської районної лікарні непритомною, з вогнепальним пораненням у праву скроню. 28 липня Іванки не стало.

За словами екстрасенсів Магдалени Мочієвської та Ольги Калинової, саме Василь Кощинець убив дівчину. Не зважаючи на вагітну дружину, він хотів мати стосунки з Іванною Гошовською. Проте, дівчина мала коханого в Італії і не піддавалася на вмовляння. Василь Кощинець убив дівчину із мисливської рушниці її батька.

Автори програми “Слідство ведуть екстрасенси” на СТБ інформують: нині слідство проти Василя Кощинця поновлене. Чоловік давно розлучився з дружиною і виїхав за кордон. Нині Василь Кощинець перебуває у міжнародному розшуку, пишуть Вікна.