Енергетики з Прикарпаття поїхали на південь - допомагатимуть Миколаївщині відновити мережі


Вчора на Миколаївщину вирушили 9 прикарпатських енергетиків, щоб допомогти колегам з "Миколаївобленерго" у відновленні електропостачання.

Про це "Бліц-Інфо" повідомили в "Прикарпаттяобленерго".

На Миколаївщині працюватиме бригада коломийської та івано-франківської дільниці служби ліній під керівництвом майстра Миколи Гаврилюка.

Одразу три автомобілі буде задіяно у аварійно-відновлювальних роботах на півдні. Працюватиме прикарпатський енергетичний десант своїми інструментами та з застосуванням власного спецтранспорту і привезених матеріалів, що дуже важливо для відновлення проводів високовольтних повітряних ліній 110 кВ, які значно постраждали від тривалих ворожих обстрілів у прифронтовій області.

Бригада "Прикарпаттяобленерго" працюватиме в Миколаївській області орієнтовно близько двох тижнів, допомагаючи ремонтувати зруйновані електромережі.

"А вже днями на звільнену частину Херсонщини вирушить ще одна бригада наших колег, які зголосилися допомогти енергетикам "Херсонобленерго" відновлювати майже на 90% знищену енергосистему. Деталі вже згодом.В цю нелегку для всієї України годину, коли ненаситний ворог-терорист продовжує знищувати нашу енергетичну інфраструктуру, цинічно створюючи цілковитий блекаут на порозі холодної зими, маємо триматися разом!Пишаємось кожним українським енергетиком, який щодня працює на виснаження, рятуючи кожного з нас від пітьми та холоду!Пишаємося нашими колегами!", - відзначили в обленерго.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!