Ферреро відкликає цукерки та яйця Кіндер через ризик сальмонели


Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує про отримання Держпродспоживслужбою листів ТОВ «ФЕРРЕРО УКРАЇНА» стосовно відкликання обраних партій продукції Кіндер Шоко-Бонс та Кіндер Сюрприз Максі (країна походження Бельгія) в Україні.

"Компанія Ферреро добровільно відкликає обрані партії продукту Кіндер Шоко-Бонс та Кіндер Сюрприз Максі в Україні як запобіжний захід та розпочинає повернення продукту. Компанія Ферреро співпрацює з контролюючими органами Європи на можливий зв'язок із низкою зафіксованих випадків виявлення Сальмонели. Жоден із наших продуктів Кіндер, що були дозволені до продажу на ринку, не мав позитивного результату по Сальмонелі, і ми не отримували жодного звернення споживачів з цього приводу, ми ставимось до цього достатньо серйозно, так як турбота про споживачів є нашим ключовим пріоритетом",- йдеться у листі.

Споживачам радять, які придбали будь-який з відповідних продуктів, не вживати їх, а натомість залишити продукт і зв’язатися з нашою командою споживчої лінії на офіційному сайті: www.ferrero.ua.

"Шановні споживачі та оператори ринку харчових продуктів! У разі виявлення вищезазначених продуктів, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертайтесь до територіальних управлінь",- додають у пресслужбі Головного управління Держпродспоживслужби в Івано - Франківській області.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!