Фільм "Віддана" виклали в онлайн. Де можна подивитись стрічку за романом Софії Андрухович


Романтична та вишукана екранізація роману Софії Андрухович "Фелікс Австрія" сподобалась тисячам українських глядачів. Утім, якщо ви не змогли побачити її в кінотеатрі, то зараз є ідеальна нагода надолужити втрачене.

10 квітня у відкритому доступі з'явився фільм "Віддана", над яким працювала продюсерка Надія Зайончковська. Переглянути стрічку можна на кількох популярних платформах, тож не зволікайте, пише Радіо Максимум

Якщо ви не змогли сходити в кінотеатр або хочете знову переглянути фільм "Віддана" – можете насолодитися ним, не виходячи зі своєї оселі. Це можна зробити на платформах: MEGOGO, SWEET.TV, OLL.TV і 1+1 VIDEO.

Віддана – дивіться онлайн екранізацію роману Софії Андрухович

Фільм Віддана виклали в онлайн: де дивитись українську стрічку - фото 397362

Дивіться трейлер фільму "Віддана":

Для того, щоб отримати можливість переглянути фільм "Віддана" потрібно зареєструватися на одному з ресурсів. Доступ до стрічки коштує від 69 гривень у залежності від якості.

Дивіться фільм Віддана на онлайн-платформі Megogo

Фільм Віддана виклали в онлайн: де дивитись українську стрічку - фото 397363

"Нарешті глядачі в Україні мають можливість подивитися фільм "Віддана" на легальних онлайн платформах – MEGOGO, SWEET.TV, OLL.TV і 1+1 VIDEO. Після завершення прокату ми отримали неймовірну кількість повідомлень в месенджери соціальних сторінок проєкту з питаннями коли і де можна подивитися фільм онлайн. Ми розуміли, що багато хто хоче переглянути фільм знову, і є ті, хто не встиг побачити стрічку в кінотеатрах. У зв'язку з реаліями карантину, з них зараз онлайн-простір – це поки єдина можливість продовження життя фільму. Тому раді, що фільм представлений на всіх основних онлайн платформах. Спасибі глядачам за терпіння і бажання дивитися українське кіно на легальних ресурсах", – розповідає продюсер "Відданої" Надія Зайончковська.

Читайте також: "Віддана": Що думають франківці про фантазійну драму

10 цікавих фактів про фантазійну драму Віддана

Відома франківка записала саундтрек до фільму "Віддана" із солісткою The Hardkiss

За мотивами фільму "Віддана" вийде кулінарний записник

Фокусники, акробати і еротика: як знімали фільм "Віддана"

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!