Фірма очільника “Народного контролю” на Прикарпатті через ЄРЦ заробила майже мільйон гривень


925 тисяч гривень сплатило комунальне підприємство “Єдиний розрахунковий центр” на рахунок івано-Франківського підприємства “Прикарпатпродпромінвест” за 2014 рік. Власником та керівником підприємства є Геннадій Чудак, один з очільників місцевого “Народного контролю”.

Така інформація міститься у фінансовому звіті КП “ЄРЦ”, пише Галка.

ПВКФ “Прикарпатпродпромінвест”, розташоване за адресою вул. Чехова, 17/12, на замовлення КП “ЄРЦ” проводило заходи з енергозбереження – утеплювало стіни та встановлювало пластикові вікна.

При цьому в ЄРЦ вважають, що активна критична кампанія з боку “Народного контролю”, розпочата в 2015 році, прямо пов’язана зі спонуканням підприємства до продовження комерційної співпраці з паном Чудаком. Який, ймовірно, є одним зі спонсорів прикарпатського “Народного контролю”.

screenshot-usr.minjust.gov.ua 2015-09-08 10-28-17

народний контроль, чудак

Як повідомлялось раніше, колишній гендиректор телеканалу Дмитро Добродомов та його прибічники для досягнення своїх політичних цілей намагаються використати назву відомого журналістського проекту, створеного телеканалом ZIK. Медіа-холдинг ZIK вважає це шахрайством і прихованим рейдерством.

У відповіді “Народний контроль” назвав подібні твердження “брудною грою”.

В липні «Громадський рух «Народний контроль» було перетворено на партію. На Західній Україні “Народний контроль” відзначився технологією “журналістських розслідувань”, переважно – на комунальну тему.