ФК "Прикарпаття" програло під час гри у Франківську


З рахунком 0:1 франківська футбольна команда "Прикарпаття" програла футбольному клубу "ВПК-Агро" з Шевченківки Дніпропетровської області.

16-го жовтня в Івано-Франківську відбулася гра сьомого туру Першої ліги. У першому таймі прикарпатці не забували про контакт з м'ячем. М'яч навіть міг залетіти у ворота шевченківців після удару, проте один із суперників врятував свою команду. Другий тайм також став несподіванкою для "Прикарпаття". Шевченківці провели дві заміни на старті й стали влаштовувати вилазки в атаку. Відреагувати на це, тобто перебудуватись і якісно "сісти" в оборону "Прикарпаття" не змогло. В результаті - м'яч опинився у воротах франківців, пише Бліц-Інфо з посиланням на Суспільне.

ФК "Прикарпаття" програло під час гри у Франківську

У "Прикарпаття" була нагода зрівняти рахунок на останніх секундах.

"Роман Барчук у вирішальний момент перед воротами суперника впав. Виглядало, що його справді збили, але головний арбітр пенальті не призначив і буквально за кілька секунд сигналізував про закінчення матчу", - повідомляють у пресслужбі.

ФК "Прикарпаття" програло під час гри у Франківську

"ВПК-Агро" обійшло"Прикарпаття" у турнірній таблиці Першої ліги. Зараз франківці все ближче до боротьби за виживання у чемпіонаті. До слова, шевченківська команда пропустила два останні тури через COVID-19 у гравців.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!