Форум від/для молоді


19 березня з 14:30 до 19:30 "Між Іншим : Простір" (вул. Довга, 20 Б, 0-й поверх) відбудеться Форум від/для молоді.

Форум підсумує чотиримісячний проєкт “#to_make_youth_louder” (“Зробимо молодь гучнішою!”) — дослідження молодіжного середовища Івано-Франківської громади. Його ініціювала та реалізує громадська організація “Між Іншим” разом з Карпатським інститутом аналітики “FrankoLytics” у партнерстві з молодіжною радою при міськраді та Департаментом молодіжної політики та спорту.

Подія збере представників влади, бізнесу, громадських організацій, лідерів думок, науковців. Під час заходу презентують дослідження молодіжного середовища в Івано-Франківській громаді (зокрема йтиметься про ефективність взаємодії та очікування молоді щодо влади, залученість до волонтерства та готовність молодих людей до прийняття управлінських рішень).

Дослідження молодіжного середовища відбувалося у три етапи: анонімне опитування молоді, особисті інтерв'ювання та напрацювання рішень у робочих групах. Методологію дослідження розробили науковці Карпатського інституту аналітики "FrankoLytics".

Одним із результатів форуму стане проєкт рішеня на основі досліджень та проведених робочих груп.

Така зустріч спрямована й на покращення взаємодії між молоддю-владою-громадськими організаціями, а також для обговорення можливих взаємодій у розвитку молодіжної демократії та волонтерства.

Серед спікерів форуму:

1. Лілія Стрілецька - проєктна менеджерка громадської організації "Між іншим" та керівниця Аналітичного напряму Молодіжної ради.

2. Мар’яна Циганин - керівник відділу Молодіжної політики Департаменту молодіжної політики та спорту міськради

3. Тарас Малишівський - аналітик регіонального економічного розвитку Карпатського інституту аналітики “FrankoLytics”

На зображенні може бути: текст

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!