Франківці обурюються, що комунальники три дні не можуть полатати трубу


Мешканці Івано-Франківська не задоволені оперативною роботою ремонтників одного з комунальних підприємств.

Франківець Vasyl Ma у мережі Фейсбук поскаржився на неспішну роботу майстрів Теплокомуненерго.

"Картина маслом... Початок вул.Менделєєва. Недавно асфальт і бруківку поставили. А вчора прорвало трубу. Два дні не годні, бідолахи, 3 метри труби полатати. Фото зробив о 16:00 (+10-15 хв). Нікого вже нема! Напевне, робочий час у них закінчився. Але за то яку ж яму вирили! Теплокомуненерго - то гроші мешканців! Чому так довго не можуть ліквідувати аварію? І поясніть: у них робочий час до 16-00?", -обурюється Василь.

У коментарях до допису почалося жваве обговорення проблеми. 

Vasyl Ma О 16 год. НІКОГО вже не було! Залишили на потім. Цей приклад показує,які у нас менеджери у комунальних підприємствах. І яка міська влада, яка не вміє і не хоче (бо там рука руку миє) їх контролювати і наказувати. 2 дні ремонтувати якусь невеличку проблему. Розтягують задоволення? Чи якісь там собі норми рахують? Виробіток чи годино-роботи? Чи годино-людини? Спеціально буду кожен день фотозвіт викладати як просуваються роботи.

Taras Vytko "3" метра труби треба ще виписати і так далі

Богдан Хоминець Це прості робочі працівники ремонтують тому потрібно врахувати, що вони не за столом сидять де пробамкало 17.00 год ти встав одів курточку і пішов. А їм ще потрібно приїхати назад в теплокомуненерго помитися і передітися аж тоді додому. Цей час ви не враховуєте??? Плюс на виробничих підприємствах в кінці робочого дня переважно наради.

Василь Моргулець аварійна ситуація. Яке помитися,чоловіче?

Говера Оксана абсолютно не згідна з "робочим днем". Коли людина лежить на операційному столі, то лікарі теж повинні залишати хворого, бо в них через 45 хвилин закінчується робочий день, а їм "ще треба помитись і переодягнутись"?