Франківці одружуються у торговому центрі?


Відомий фотограф Наталія Каблюк звернула увагу на те, що франківським молодятам доводиться брати шлюб фактично у торговому центрі.

А точніше, виходити після урочистої церемонії із РАЦСу потрібно через двері магазину. Тож, рекламні вивіски аж ніяк не додають привабливості весільним фото. Про це фотограф написала у спільноті Комуналка.ІФ, виклавши фото з останнього весілля, повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо».

«Підкажіть кому і куди треба писати листа, щоб зробили щось з входом в наш РАЦС?! Я думаю, багато хто мене підтримає. Це просто жахливо, коли наречений на руках виносить свою кохану з торгового центру! А про підйом по сходах взагалі мовчу. Часто бабусі і дідусі не мають змоги піднятись, бо їм дуже важко це зробити» - пише Наталія Каблюк.

Натомість мешканці Івано-Франківська вважають, що РАЦС потрібно перенести у більш вдаліше місце. І більшість висловлюють думку, що ним би міг стати Палац Потоцьких. Мовляв і в центрі, і атмосфера відповідна. Щоправда, його спочатку треба реставрувати. Та коли це трапиться і чи трапиться взагалі – невідомо.