Франківців кличуть на кастинг мюзиклу "Король Галіції"


У неділю, 19 червня, в Івано-Франківську відбудеться кастинг на мюзикл «Король Галіції».

"Не можеш вибрати між вокалом та акторством? Давай поєднувати. Ми продовжуємо набирати акторів для участі в мюзиклі віком від 20 до 40 років. Приходь на кастинг "Король Галіції" та поєднай свої таланти", - закликають організатори.

Кастинг мюзиклу складатися з двох частин:

1) Вокальні здібності (вас попросять заспівати 1-2 пісні, які вам вдаються найкраще). Композиції в мюзиклі будуть писати спеціально під героїв.

2) Акторські здібності. Виконати етюд на довільну тему, підготувати прозовий/віршований текст (будуть оцінюватися вміння вільно спілкуватися з аудиторією, вживатися у задані обставини, володіти сценічними жестами та мімікою, а також чітка, ясна вимова (дикція).

Для участі у кастингу заповнюй анкету за посиланням https://goo.gl/xatXdK та приходь 19 червня 2016 о 12:00 в приміщення університету права ім. Короля Данила, м. Івано-Франківськ. Маршрут до аудиторій буде промаркований на території університету.

Мюзикл «Король Галіції» - це історія молодого розбещеного юнака, якому батьки-бізнесмени забезпечили безтурботне існування, що пізніше призведе до певного циклу непередбачених та невідворотних подій…

Як повідомляло Бліц-Інфо, наприкінці травня організатори вже проводили перший етап кастингу. У його результаті було  відібрано 24 учасники.