Франківців кличуть обговорити тарифи на медичні послуги


28 лютого відбудеться відкрите громадське обговорення проєкту рішення міської ради «Про затвердження Положення про тарифи на платні медичні послуги в комунальних некомерційних підприємствах охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради».

Наприкінці грудня минулого року виконком погодив рішення про затвердження тарифів та перелік послуг, які надаватимуться міськими комунальними некомерційними підприємствами охорони здоров'я.

Тож кореспондентка Бліц-Інфо розібралася, які медичні послуги франківці зможуть отримати безкоштовно, а за що доведеться платити й скільки.

Тепер проєкт рішення має затвердити сесія міської ради. Втім, до того, як нові тарифи винесуть на розгляд депутатів, їх хочуть обговорити з франківцями. Тож всіх охочих запрошують 28 лютого о 11:00 в 311 каб. міської ради на Громадське обговорення.

Як повідомлялося раніше, з 1 квітня в реформу мають увійти 63 медзаклади області. Відповідно, якщо людині буде необхідне додаткове медичне обстеження без направлення лікаря вона може це зробити платно.

Читайте нас у FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!