Франківців кличуть взяти участь у біговому марафоні


Іванофранківців закликають взяти участь у масовому легкоатлетичному пробігу на дистанцію 1956 метрів, який відбудеться 10 листопада 2016 року о 16.00 годині, центральними вулицями міста.

Реєстрація учасників ( отримання стартових номерів) в районі входу до Меморіального скверу з 14.00 по 15.30 годину. Захід присвячений відзначенню 60 річниці Угорської революції та визвольної боротьби, інформує департамент молодіжнох політики та спорту. Зареєструватися на участь у марафоні можна за цим посиланням.

Окрім пробігу в місті відбудуться ряд заходів, зокрема: спільна поминальна хода представників Угорського уряду та мешканців і гостей міста, спільна молитва за загиблими, нагородження призерів пробігу та презентація угорської кухні на Вічевому майдані.

Маршрут забігу : Старт біля входу у Меморіальний сквер по вул. Андрія Мельника, далі рух у напрямкувул. Академіка Сахарова ( праворуч), Вячеслава Чорновола (поблизу пам*ятника праворуч),Січових Стрільців, 26 (перебігаємо в районі пішохідного переходу  на ), Дмитра Вітовського, Фініш Вічевий майдан.

Перші три особи котрі перетнуть фінішну стрічку на Вічевому майдані подолавши вказану дистанцію згідно маршруту отримають надзвичайно цінні призи від представників Почесного Консульства Угорщини в місті Івано-Франківську та Івано-Франківській області. Також передбачені цінні призи для окремих категорій ( жінки, діти до 15 років, наймолодший та найстарший учасник пробігу).