Франківців запрошують на перший перегляд фільму у "Християнському кінотеатрі"


Завтра, 3 лютого в Катехитичному центрі парафії Воскресіння Христового Архикатедрального і Митрополичого собору УГКЦ відбудеться відкриття "християнського кінотеатру і перший показ фільму.

Про це у мережі Фейсбук повідомив заступник голови Комісії у справах родини Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ ієрей Юрій Прилепський.

"У Катехитичному Центрі, за адресою Майдан Шептицького, 22а, починає діяти «Християнський кінотеатр». Запрошуємо 3 лютого 2016 р. Б. о 18:00, після Божественної Літургії, на перший перегляд фільму. Цього тижня транслюватиметься фільм "Бог не вмер" (У сюжеті фільму відбувається споконвічне зіткнення релігії та атеїзму. На цей раз полем бою для захисту своїх ідеалів стає звичайна навчальна аудиторія, в якій професор філософії Редіссон читає лекцію своїм студентам. На першому ж занятті він вимагає, щоб його учні підписали заяву «Бог помер» для того, щоб потім отримати залік. Це дуже зачіпає студента Джоша, який відмовляється підписувати заяву, оскільки всім серцем і душею вірить в Бога. Тепер, щоб залишитися в класі, йому необхідно прийняти виклик професора і захистити свою віру в Бога, вступивши з ним в серію дискусій. Чи вдасться йому переконати професора-атеїста в тому, що Бог насправді існує?)",- повідомив священик.