Франківець став жертвою злодія-рецидивіста


До Івано-Франківського міськвідділу міліції із повідомленням про крадіжку звернувся 64-річний житель обласного центру. Правоохоронцям чоловік розповів, що з його помешкання зникли вироби зі срібла, одна тисяча гривень та речі побутового вжитку.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи міліції було встановлено, що на час відсутності господаря злодій шляхом пошкодження вікна проник до приміщення, звідки викрав заощадження пенсіонера, вироби із срібла та побутову техніку.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами в ході комплексного відпрацювання міста Івано-Франківська встановлено, що до вчинення крадіжки причетний раніше судимий 40-річний чоловік, який проживає в одному з сіл Тисменицького району. Як виявилося, зловмисник підстеріг, коли чоловік вийшов з дому і проник у його квартиру. Поцупив все те, що зміг винеси, та втік. Викрадене встиг продати, а здобуті злочинним шляхом кошти витратив на власні потреби.

Без-имени-1

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років позбавлення волі.