Франківець в оригінальний спосіб «віддячив» своїм знайомим за гостинність


Спочатку гостював кілька днів, а потім викрав у студентів два ноутбуки – так 19-річний житель Тисменицького району «віддячив» своїм знайомим за гостинність.

Подія трапилася в обласному центрі. З квартири, яку винаймали студенти одного із навчальних закладів Прикарпаття, зникли два ноутбуки. Прибувши за викликом, оперативники карного розшуку івано-франківської міліції оглянули квартиру потерпілих, опитали можливих свідків. Не виявивши слідів стороннього проникнення до помешкання, правоохоронці отримали підстави вважати, що до кримінального правопорушення може бути причетний хтось із близьких або знайомих потерпілих. Від студентів міліціонери дізналися, що у них гостював знайомий хлопець.

Проведеними заходами встановлено, що крадіжку комп’ютерної техніки вчинив 19-річний товариш потерпілих. Зловмисник чужі ноутбуку продав, а гроші витратив на розваги у нічних закладах Івано-Франківська.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення – крадіжка. Триває досудове розслідування.