Франківець підкорив суддів "МастерШеф" стравою у мікрохвильовці і пройшов далі


1 травня глядачі телеканалу СТБ побачили 13 випуск кулінарного шоу країни «МастерШеф. Професіонали»-3.

За висновками суддів, найгірше з другим завданням упоралися Влад, Стелла і Микола Мигаль. Саме вони та Лідія боролися на битві чорних. Перш ніж судді озвучили всі етапи конкурсу, учасникам потрібно було визначити зірку страви, йдеться на сайті проєкту, пише Бліц-Інфо.

Влад узяв сібас, Стелла обрала курку, Лідії дісталася печінка, а Миколі ― кріль. Шефи мусили зробити страви ресторанного рівня… у мікрохвильовці! На приготування кулінарного шедевру судді виділили півтори години.

Лідія приготувала паштет з малиновим кюлі, медово-гірчичним соусом і білим шоколадом. Сама ідея Ектору сподобалася, але суддям не вистачало хліба, і страва в принципі виглядала недоробленою. Стелла зробила паштет із курячого стегна з овочами, тушкованими грибами, трюфельним соусом та крамблом із шкірки стегна. Паштет просто танув у роті, і до смаків судді не мали претензій. 

Микола Мигаль приготував драглі з кролика з бланшированим шпинатом, вуаллю з червоного вина і чатні з яблука. Суддям сподобалось усе, окрім балансу перцю в страві. Владислав зробив мус із сібасу з норі, криветками з овочами та соусом із кунжутної олії. Презентація одразу сподобалася суддям кулінарного шоу, і за смаками страва була ідеальною. 

За рішенням суддів кухню «МастерШеф. Професіонали»-3 у 13 випуску залишила Лідія Корнієнко. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!