Франківець вразив суддів стравою з цибулі і потрапив у 20-ку "Мастер Шеф. Професіонали"


Стала відома двадцятка найкращих шеф-кухарів України! Учасники «МастерШеф. Професіонали»-3, які пройшли кастинг, уже приміряли на себе заповітні білі кітелі і готові боротися за головний приз.

Щоб поборотися за бажане місце, професіонали повинні були поставити справжні гастрономічні рекорди. Так, на етапі кастингу вони отримували пов’язки жовтого, червоного, синього або зеленого кольору. Кожен колір – перевірка на якості, яких, на думку суддів, бракує учасникам. Профі, яким дісталися сині пов’язки, вперше розділилися на чотири команди, а під коробками їх чекав лише один продукт, із якого потрібно приготувати кулінарний моношедевр. 

Команда з трьох професіоналів серед яких франківець Микола Мигаль, повинна була приготувати страву з цибулі-порей. Суддям учасники подали соус берблан із цибулі-порею та цибулю-порей, смажену на маслі з тим’яном. Ця страва вразила журі своїми смаковими властивостями.

За суддівськими вердиктами із завданням справились тільки сині та червоні, зелена і жовта команда покинула 3 сезону "Мастер Шеф. Професіонали". Тож Ігор Міщенко, Руслан Яковлев, Елеонора Баранова, Микола Мигаль, Стелла Клименко і Володимир Ярин потрапили у омріяну 20-ку.

Нагадаємо, Микола Мигаль виріс в Івано-Франківську в багатодітній родині, де бабуся хвалила його за приготовані страви. Ця похвала і вкоренила любов до кухні. Після школи закінчив кулінарний коледж, потрапив на практику в хороший ресторан. Відтоді вже 9 років успішно працює на кухні, був кухарем у величезній кількості закладів – від звичайних кафе до ресторанів мережевих готелів, має великий досвід роботи за кордоном. Готував для трьох президентів України. Зараз йому 26 років і він працює в Польщі над відкриттям готелю «Редіссон». Любить літати на цивільних літаках, гвинтокрилах, парапланах. Обожнює українську гастрономічну культуру. Хоче відкрити гідну пастотеку в Івано-Франківську.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!