Франківка пожертвувала понад 50 тисяч гривень, аби її фото з'явилося у подкасті Притули-Тимошенка


Випадок трапився на стендап-концерті Антона Тимошенка в Івано-Франківську. Гроші підуть на підтримку Збройних сил України.

"Гуртом та вщент" - подкаст волонтера Сергія Притули та стендапера Антона Тимошенка, в якому вони обговорюють цікаві та важливі теми. Під час останнього подкасту Антон Тимошенко розповів про концерт в Івано-Франківську, де йому вдалося вторгувати чималі суми за згадки у їхній програмі. Такі аукціони стендапер під час концертів проводить регулярно - продає все, що спаде на думку, пише "Бліц-Інфо. 

"В Івано-Франківську понісся вже такий карнавал, була дуже висока ставка, але на 50 тисяч торги призупинилися. Мені було мало, тож я запропонував, що до всього ще роздрукую фото переможниці на футболку і буду в ній сидіти під час нашого подкасту, якщо ще піднімете ставку. Тож знайомтесь - пані Аліна Бочарнікова з Івано-Франківська. І вона сама вирішила, що біля її фото також буде кюар-код на школу "Боривітер", - наголосив комік

"Тобто, це на наш збір для навчання операторів FPV-дронів? Яка ви молодчинка! Не просто похизувалися лицем на грудях в Антона, а й про збір не забули. Дякую! Це дуже приємно!", - емоційно відреагував Сергій Притула.

За словами Антона Тимошенка, отак продаючи згадки людей у подкасті під час туру наприкінці березня - початку квітня йому вдалося зібрати понад 200 тисяч гривень. Всі ці гроші від передає на Фонд Сергія Притули, які підуть на допомогу нашим захисникам.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!