Франківка розбила смартфоном голову підлітку через коментар у TikTok. Її покарали штрафом


Івано-Франківський міський суд виніс вирок франківці, яка травмувала підлітка через коментар у соцмережі TikTok.

Жінку визнали винною в нанесені умисного легкого ушкодження та покарали штрафом у розмірі 1 700 гривень.

Як йдеться у вироку, 22 жовтня близько 19 год малолітній перебував вдома разом із матір'ю. У цей час до помешкання зайшли дві жінки, які розпочали конфлікт з підлітком через коментар у "TikTok".

"Надалі обвинувачувана, будучи обуреною діями малолітнього, перебуваючи під впливом негативних емоцій, усвідомлюючи суспільно-небезпечний і протиправний характер своїх дій, передбачаючи їх суспільно-небезпечні наслідки і, хоча не бажаючи, але свідомо припускаючи настання шкоди щодо здоров`я малолітнього, кинула мобільний телефон марки «Sony» чорного кольору в ділянку його голови, заподіявши йому тілесні ушкодження у вигляді рани в ділянці голови, про що свідчить наявність рубця в цій ділянці, які згідно висновку експерта відносяться до легких тілесних ушкоджень, що викликали короткочасний розлад здоров`я", - зазначається у документі.

У суді жінка щиро покаялася. Тож суд, розглянувши усі матеріали справи, ухвалив визнати франківку винною у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 2 ст. 125 КК України та призначити їй покарання у виді штрафу в розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1 700 гривень.

Вирок суду може бути оскаржений шляхом подачі апеляційної скарги до Івано-Франківського апеляційного суду.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!