FRANKIVSK CHARITY HALF MARATHON 2022


9 жовтня о 9:00 в Івано-Франківську відбудеться FRANKIVSK CHARITY HALF MARATHON 2022.

У 2022 команда Frankivsk Half Marathon висловлює щиру подяку Збройним Силам України, територіальній обороні ЗСУ та Національній гвардії України, усім захисникам та захисницям, які обороняють і звільняють наші землі.

Завдяки підтримці будівельної компанії BLAGO DEVELOPER, цього року відбудеться ОФФЛАЙН благодійний півмарафон.

"Ми оголошуємо збір коштів на підтримку Центру спеціальної підготовки ASKOLD для наших військовослужбовців. Сьогодні центр продовжує нарощувати матеріально-технічну базу, освоювати нові напрями підготовки, щоб наші хлопці і дівчата були завжди готовими!",- йдеться в описі події.

На учасників чекають дистанції на будь-який рівень підготовки: 21,1 км; 10 км; 5 км. А також корпоративна участь, обирайте будь-яку із цих дистанцій.

Дитячі пробіги: 100, 400 та 1000 м.

Важливо! Якщо ви зареєструвались на FHM, то ваша реєстрація автоматично переноситься на Frankivsk Charity Half Marathon (2022), а в наступному році ми надамо всім зареєстрованим до анонсу FCHM учасникам 30% знижки на 10-тий ювілейний Франківський півмарафон.

Якщо ви зареєструвались на 9th FHM (2022), але не можете приїхати, то ваша реєстрація автоматично переноситься на 10th FHM (2023). Реєстрація в процесі налаштування

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!