Франківськ виграв ліцензію на підсистему «Геопортал містобудівного кадастру»


Заявка Департаменту містобудування та архітектури Івано-Франківської міської ради перемогла у розіграші ліцензії на підсистему «Геопортал містобудівного кадастру» програмного комплексу SOFTPRO: Містобудівний кадастр з повним впровадженням.

Сьогодні, 15 вересня, у Києві відбувається Міжнародна науково-практична конференція «Геопростір 2021».

Спонсор її проведення – компанія SOFTPRO – під час конференції оголосила результати розіграшу власного програмного продукту, а саме підсистеми «Геопортал містобудівного кадастру» програмного комплексу SOFTPRO: Містобудівний кадастр з повним впровадженням.

Обласні адміністрації, райони чи територіальні громади мали можливість залишити заявку на участь у конкурсі та отримати ліцензійне геоінформаційне програмне забезпечення абсолютно безкоштовно. Подав заявку і Департамент містобудування та архітектури Івано-Франківської міської ради. І сьогодні під час конференції офіційно оголошений переможцем, інформує Департамент містобудування та архітектури ІФ.

Заступнику директора Департаменту – начальнику управління планування території та містобудівного кадастру Департаменту містобудування та архітектури Івано-Франківської міської ради Артуру Прокіпчуку, який бере участь у конференції, вручено ліцензію на комплект поставки.

«Ми отримали ліцензію без обмежень терміну використання та кількості користувачів підсистеми «Геопортал містобудівного кадастру» програмного комплексу SOFTPRO: Містобудівний кадастр. Всі роботи з налаштування будуть проведені за фінансової підтримки компанії SOFTPRO. Також отримаємо безкоштовний персональний дизайн геопорталу згідно всіх його вимог та 12 місяців геохостингу на серверах компанії SOFTPRO. Як для нашого відділу, так і для департаменту і всієї громади – це дуже позитивна новина!», – розповів Артур Прокіпчук.

Довідково:

Компанія SOFTPRO – лідер серед вітчизняних розробників геопорталів. Команда SOFTPRO вже встигла реалізувати більше 100 геопорталів по всій території України. Серед впроваджених кейсів геопортали муніципального, національного, обласного та локального рівнів, а також ГІС земельного кадастру та ведення активів територіальних громад.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!