Франківська співачка стала суперфіналісткою International Music Festival VIDEOCLIP


Вихованка Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання Наталія Мандзюк з вокальної школи «Crystal Voice» є лауреатом та володарем Гран-прі чисельних міжнародних і всеукраїнських конкурсів-фестивалів як в Україні, так і за її межами.

Нещодавно Наталя стала Суперфіналістом унікального проєкту – Міжнародного музичного фестивалю відеокліпів 2220 International Music Festival VIDEOCLIP, який проходить під патронатом Міністерства культури та інформаційної політики України. Про це повідомив Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

До фіналу фестивалю увійшло 78 юних співаків 5-25 років з 16 країн: Канади, Німеччини, Польщі, Литви, Чорногорії, Словенії, Хорватії, Сербії, Албанії, Молдови, Вірменії, Туреччини, Казахстану, Азербайджану, Філіппін та України.

З 17 листопада по 17 грудня 2021р. в Центральному парку культури і відпочинку м. Києва біля Арки Дружби Народів відбувається виставка 36 Суперфіналістів. На виставці представлені кадри з кліпів переможців, партнери та журі фестивалю з 11 країн світу.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!