Франківські дітлахи отримають подарунки від Святого Миколая


З 15 грудня розпочнуться святкові заходи з нагоди дня Святого Микола.

Про це на оперативній нараді міського голови розповіла начальник управління освіти і науки Наталія Микула.

Найбільше святкування буде проведено в школах, дошкільних та позашкільних навчальних закладах міста, передає кореспондент «Бліц-Інфо».

«В Івано-Франківську навчаються 139 дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, ще 11 у садочках. Також налічується  393 дітей-інвалідів та ще 81 дитина, які відвідує ДНЗ, 176 дітей-переселенців у школах та 43 у садочках, а також 5 школярів, батьки яких загинули у зоні АТО», - розповіла Микула.

Зокрема, в обласній філармонії 18 грудня, об 11 годині відбудеться велике загальноміське свято до дня Святого Миколая для дітей пільгових категорій. Ще одне свято буде проведено 19 грудня в актовій залі Прикарпатського університету, там діти отримають солодкі подарунки.

Також трохи пізніше, 24 грудня, о 14.00 в кінотеатрі «Космос» дітки пільгових категорій безкоштовно зможуть переглянути один із новорічних фільмів про Різдво.

«Не оминули ми увагою і тих дітей, які на час святкування перебуватимуть на стаціонарному лікуванні. Для них уже закупили 150 подарунків та передали їх у лікарні», - розповіла Наталія Микула.