Франківські гвардійці за минулий тиждень затримали близько 117 осіб правопорушників


За минулий тиждень гвардійці військової частини 1241 спільно з працівниками Національної поліції було затримано 5 осіб за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень та 48 осіб за адміністративні правопорушень.

Самостійними нарядами за вчинення адміністративних правопорушень гвардійцями передано працівникам поліції 64 особи. У одного затриманого вилучено поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору ззовні схожою на наркотичну, вагою близько 3 грами.

Також гвардійці провели оперативні заходи щодо встановлення та затримання трьох осіб, які скоїли крадіжки мобільного телефона, продуктів та алкогольних напоїв.

Під час самостійного несення служби з охорони громадського порядку в місті Тисмениця, Івано-Франківської, області близько 21:30 на лінію 102 поступила заява про те що невідома особа таємно викрала мобільний телефон марки "Майкрософт". Чоловік описав особу, яка імовірно викрала телефон. У ході відпрацювання гвардійцями гірсько-патрульної роти виявлено громадянина, який підпадав під опис. Затриманий надалі зізнався у скоєному. На місця подій викликали слідчо-оперативну групу, чоловіка доправили до найближчого відділку поліції. Викрадений телефон було повернено власнику.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!