Франківські медики привезли у лікарню Попасної лапароскопічну операційну


19 грудня в Комунальній установі «Попаснянська центральна районна лікарня» приступили до роботи лікарі, які приїхали у відрядження з міста Івано-Франківськ для надання медичної допомоги мешканцям міста Попасна та району.

Фаховий склад лікарів було визначено відповідно до потреб району в умовах проведення АТО, тож до Попаснянської районної лікарні приїхали найдосвідченіші лікарі: головний лікар Івано-Франківської центральної міської клінічної лікарні, заступник головного лікаря з медичної частини лікарні, завідувач центру нефролгії та діалізу лікарні, лікар-хірург відділення інвазивних методів діагностики, лікар анестезіолог, рентгенлаборант та лікар-хірург (Лисецька центральна районна лікарня). Про це на свой сторінці повідомила Попаснянська РДА.

Також медичні працівники Івано-Франківської центральної міської клінічної лікарні передали в тимчасове користування лапароскопічну установку хірургічного відділення та предмети медичного призначення для забезпечення медичної допомоги місцевим жителям міста Попасна.