Франківські оперативники затримали "квартирників-гастролерів"


Працівники прикарпатського карного розшуку затримали дует так званих квартирних злодіїв, котрі саме поверталися із сусідньої Тернопільської області після вчинення злочину.

Затримання цих осіб, як мовиться, з наявними речовими доказами, стало результатом реалізації оперативних напрацювань розшуківців.

Під час затримання міліціонери вилучили у зловмисників, окрім власне викраденого майна, ще й знаряддя вчинення злочину, зокрема чималу кількість відмичок до різних типів замків досить високої якості, рукавички та навіть парик для маскування зовнішності. Усе це свідчить, що у злодійській справі вони були далеко не новачками.

Крім того, молодики зуміли викрасти з помешкання дорогоцінності таким чином, що практично не залишили слідів перебування в оселі сторонніх осіб. Не виключено, що господарі виявили б зникнення золотих прикрас лише за якийсь час, приміром, коли б виникла потреба їх одягнути. Отож про вчинення крадіжки їх повідомили самі правоохоронці. До того ж виявилося, що затримані прикарпатці вчинили майнове посягання на території Бучацького району Тернопільщини. Туди вони виїжджали автомобілем.