Франківські студенти провели вечірку у стилі 90-х, аби зібрати кошти на потреби ЗСУ


Малинові піджаки, масивні блискучі ланцюги на грудях, леопардові лосини та хутряні шапки – так одягнулися сьогодні студенти Університету Короля Данила та гості навчального закладу на вечірку у стилі 90-х.

На початку навчального року керівництво закладу освіти запропонувало студентам долучитися до збору коштів для ЗСУ. Кожна група мала придумати щось цікаве і креативне. У закладі уже відбувся благодійний ярмарок. А цього разу студенти запропонували усім охочим поринути в атмосферу 90-х років.

Одна із організаторок вечірки, студентка 1 курсу спеціальності «Менеджмент» Фахового коледжу УКД Анастасія Мельничук розповідає: «90-ті роки для мене – це спогади моїх батьків, час коли вони ходили на вечірки. Хочеться відчути атмосферу цього часу. Друзі та знайомі відреагували на таку ідею із зацікавленням і я побачила, що вони прийшли на вечірку, одягнені саме в стилі 90-0х».

Вхід на вечірку коштував символічний донат: для студентів Університету Короля Данила – від 50 гривень, для усіх охочих з інших закладів – від 100 гривень.

Ще один автор ідеї такої вечірки, студент 1 курсу спеціальності «Менеджмент» Фахового коледжу Університету Короля Данила Ілля Чорний каже: «Ми вирішили доєднатися до акції збору коштів для Збройних Сил України, придумати щось нове, тому влаштували цей захід. Розраховуємо на велику кількість людей і на те, що вдасться зібрати значну суму коштів для наших захисників».

За словами проректора Університету Короля Данила Михайла Косьмія, така вечірка – це цікавий задум. Адже студенти відкрили для себе сторінку історії, поцікавилися модою тих років, музичними вподобаннями, стилем і таким чином створили певні образи.

Під час заходу молоді вдалося зібрати 11 160 грн.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!