Франківські студенти намагались вкрасти продукти у супермаркеті


Міліціонери групи затримання Державної служби охорони, приїхавши на одне спрацювання, затримали злочинців по двох злочинах.

Близько 17 години на пульт охорони Управління ДСО надійшов сигнал тривоги з одного із івано-франківських супермаркетів. Наряд групи затримання прибув за лічені хвилини.

Прибувши на місце події до міліціонерів звернувся начальник охорони і вказав на невідомих осіб, які підозрюються в крадіжці. Даних осіб було затримано. В ході розслідування правоохоронці виявили викрадений товар, а це - акумуляторні батарейки, набір ключів шестигранників, набір насадок до викруток, на загальну суму 210 гривень.

Згодом, не покинувши, ще приміщення даного магазину, охорона сповістила про нову крадіжку, в якій підозрюються троє молодиків.  Дані особи теж були затримані. При поверхневому огляді в незнайомців були вилучені – набір ножів, шоколад, печиво, сонячне насіння. Затриманими виявилися студенти одного з івано-франківських навчальних вузів.

В даних випадках на місце події були викликані - слідчо-оперативна група та працівники міліції по роботі з неповнолітніми, адже всі крадії є неповнолітніми.