Франківські "Ураганівці" зустрілись з дітьми бійців АТО


У п'ятницю, 13 березня, гравці "Урагану" вкотре отримали можливість поспілкуватися із невгамовною та цікавою дітворою. Цього разу - із дітьми наших бійців АТО. Цим дітям, попри зовсім маленький вік, не із чуток знайоме слово "війна", адже за сотні кілометрів захищають Україну їхні найрідніші батьки.

Тож, щоб хоч якось відволікти та розвеселити хлопчаків НФК "Ураган" спільно з Іриною Федоляк і благодійним фондом "Майбутнє Прикарпаття" вирішили не тільки познайомити дітлахів із франківськими футзалістами, а й відкрити захоплюючий та динамічний світ цього виду спорту.

Невгамовна малеча вирішила часу не гаяти, і одразу показала, що розігрувати "круглого" вміє не тільки досвідчений суперник. Тож на спортивному майданчику відразу запанувала щира та невимушена атмосфера. Далі на маленьких гостей чекали веселі конкурси, які принесли не менше радості, та чи не найцікавіше - серія пенальті по воротах "ураганівських" голкіперів. Варто сказати, що Роману Колтку та Віталію Бірову, щоб не пропустити влучних "пострілів", довелося проявити максимум концентрації.

А насамкінець маленькі спортсмени отримали символічні презенти від "драконів" та звісно всіх згуртував спільний знімок на пам'ять… Отож, поживившись неймовірним позитивом та щирими емоціями трішки втомлені, але задоволені спортсмени попрощалися, бажаючи одне одному здобутків, і, найголовніше, миру.