Франківський драмтеатр повертається: Які вистави цього тижня побачать франківці


Цього тижня драмтеатр Івано-Франківська покаже сім вистав.

Про це повідомляють на офіційній сторінці театру у мережі, пише Бліц-Інфо.

Список вистав:

13 квітня - драма "ТРИ СЕСТРИ" - щемлива історія про наївні мрії, відчайдушне кохання, приречену гонитву за примарним щастям і невмирущу надію, що жевріє у серцях трьох самотніх сестер. Це красива оповідь, огорнута ніжною музикою і легким шифоном...

14 квітня - комедія "ОЦЕ ТАК АННА..!" - кумедна історія про те, як одна молода сімейна парочка вирішила урізноманітнити своє інтимне життя, але натомість... ці двоє назавжди запам'ятають цю особливу ніч, повну пікантних пригод і неабияких курйозів…

15 квітня - фрікнута комедія "ГОГОЛЬ-КАБАРЕ" - інтелектуальна комедія, у якій персонажі семи творів Миколи Гоголя і сам автор зустрінуться у дивному нічному кабаре, де відбуватимуться незвичайні та геть неочікувані події.

16 квітня - спогад на дві дії "FELIX AUSTRIA" - затишним п'ятничним вечором запрошуємо вас до щасливого міста старої Австрії, наповненого ароматами бузку, переказами про Мармулядову пожежу і цікавими таємницями його мешканців, що оживуть у споминах головної героїні цієї історії.

17 квітня - трагікомедія "ЧИ ПАДАЄ ВЛІТКУ СНІГ?" - ця вистава як гарне сімейне кіно, яке хочеться дивитися разом із близькими, загорнувшись у теплий плед. Це смішна та добра історія, яка змусить ще гостріше відчути любов до своїх рідних і зрозуміти, що найбільший скарб, який ми маємо, – це наша родина.

17 / 18 квітня - dramma per musica "ROMEO & JULIET" - наша версія історії кохання чистих сердець у розбещеній постапокаліптичній Вероні. Запрошуємо вас стати не лише глядачами цього гостросюжетного дійства, але і співучасниками усіх подій.

Початок вистав о 18:00.

Квитки можна придбати у касі театру та онлайн.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!