Франківську Набережну до кінця року обіцяють перетворити на дорогу європейського рівня


Сьогодні відбулась прес-конференція голови Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука та народного депутата Олександра Шевченка.

Журналістам розповіли про те, що вулиця Набережна імені Василя Стефаника до грудня цього року буде відремонтована.

Зокрема голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук повідомив, що за підтримки Олександра Шевченка та Ігора Дем’яніва було знайдено компромісне рішення, яке передбачає здачу вулиці Набережної до початку зимового періоду, передає кореспондент "Бліц-Інфо".

«Будуть залучені передові технології, використають досвід компаній, які вже проводили ці роботи в нашій області», - зауважив Олег Гончарук.

Олександр Шевченко в свою чергу зауважив, що завдячує новому голові ОДА за те, що протягом двох днів з моменту знайомства їм вдалось дуже швидко знайти компроміс.

«Найголовнішим є те, що фірма-підрядник, яка виграла тендер погодилась, що в стислі терміни легше зробити роботу спільними зусиллями. В роботі будуть застосовані сучасні європейські технології. Думаю, що спільними зусиллями завдячуючи в першу чергу потребам громади, завершимо ремонт дороги в перших числах грудня. Там потрібно буде прокласти необхідні мережі, а дорожнє покриття буде європейським, яке слугуватиме громаді вірою і правдою», - запевнив Олександр Леонідович.

А директор організації, яка виграла тендер на виконання робіт - ТзОВ "Будівельна компанія "Трейд Захід Буд" Ігор Дем’янів повідомив, що його організація виконає роботи по облаштуванню дороги, тротуарів та освітлення.

«Між нами і організацією субпідрядника було знайдене компромісне рішення. Ми виконаємо ряд робіт - ремонт дощової каналізації, електричних мереж та тротуарів, які будуть зроблені вчасно та якісно», - запевнив Ігор Дем’янів.

Крім того, Олександр Шевченко зауважив, що також фінансово долучиться до обслуговування цієї дороги протягом зимового сезону 2014-2015 років, для того, щоб показати яким чином така дорога повинна обслуговуватись.