Франківці через петицію просять реконструювати перехрестя Василіянок-Грушевського


Мешканці Івано-Франківська продовжують писати електронні петиції до влади міста.

Так днями, на офіційному сайті з'явилася петиція в якій Оксана С. просить реконструювати перехрестя вулиць Василіянок-Грушевського для зменшення аварійності, пише Бліц-Інфо.

За словами авторки, перехрестя є місцем концентрації ДТП з важкими наслідками. Причиною цьому є його конфігурація, що дозволяє водіям перетинати його на значній швидкості.

"Оскільки збереження життя та здоров'я громадян має бути пріоритетом для влади, прошу: Шляхом моделювання транспортних потоків вибрати таку схему руху для цього перехрестя, що не дозволятиме водіям перетинати його на значній швидкості, водночас не зменшуючи його пропускну здатність; внести це перехрестя до переліку об'єктів, що мають бути реконструйовані вже цього року; внести зміни до бюджету відповідних управлінь для забезпечення реконструкції перехрестя; до початку робіт по реконструкції забезпечити заспокоєння трафіку на перехресті шляхом влаштування тимчасових обмежувачів ширини вулиць і розмітки",- йдеться у тексті петиції.

Наразі така ініціатива зібрала тільки 15 підписів.

Нагадаємо, днями на Гаркуші водійка не впоралась із керуванням та наїхала на знак "Пішохідний перехід". Далі вилетіла на клумбу, пошкодивши її.

Головне фото - смертельна аварія на перехресті вулиць Грюнвальдська-Василіянок у 2020 році.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!