Франківців "шантажують" з вимогою повірки лічильника. Водоекотехпром каже не звертати увагу


Франківцям почали приносити "листи щастя" начебто від водоекотехпрому з вимогою зробити повірку лічильників, інакше їх переведуть на норму 25.25 грн за м3 води.

Втім у Водоекотехпромі спростовують інформацію, що такі повідомлення надходять від них. Про це повідомив прессекретар підприємства Володимир Шпег, інформує Бліц-Інфо.

"Просимо вас не реагувати на такі повідомлення про те, що вас буде переведено на норму 25.25 грн за м3, якщо ви не зробите повірку лічильника. Ми не друкуємо такі повідомлення. Так, ви зобов'язані раз в 4 роки робити повірку лічильника, але на таку норму, ми не переводимо людей. Мешканці масово телефонують до нас, що вони уже робили повірки, чому знову є повідомлення? Дані фірми розкидають такі повідомлення масово і постійно, оскільки вони не мають доступу до нашої інформаційної бази. Будь-яку інформацію щодо повірки лічильника, або вашого стану рахунку ви можете дізнатись безпосередньо у нас, зателефонувавши за багатоканальним безкоштовним номером. Call center 0-800-30-1586", - каже Шпег.

Немає опису світлини.

Водночас у пресслужбі також пояснюють, що вони не мають права заборонити їм робити повірку.

"У них є дозвільні документи які видав Київ. Але ми можемо вас попередити про те, що таких захмарних цін на норму ми не встановлюємо. Тому ви можете собі обрати самі де робити і як робити повірку", - кажуть в водоекотехпромі.

До теми: Сумнівна фірма від імені комунальників закликає франківців перевірити лічильники

Хто в Івано-Франківську перевіряє лічильники води та навіщо це робити

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!