Футболіст вразив мережу натхненним виконанням гімну України


Панасенко згодом зізнався, що гімн надихає його на гру.

Півзахисник рівненського футбольного клубу "Верес" Сергій Панасенко вразив українців незвичайним виконанням державного гімну. Це сталося під час суботнього матчу Шахтар-Верес, в якому "гірники" здобули розгромну перемогу з рахунком 4:1, пише УНІАН. 

Запис, опублікований на сторінці клубу в Instagram у суботу, вже набрав понад 25 тисяч переглядів.

"Якщо співати гімн України, то тільки як Сергій Панасенко", - сказано в описі.

Футболіст так активно співав гімн, що перекричав не тільки інших гравців команд, а й уболівальників на столичному НСК "Олімпійський" - в телетрансляції його було чутно голосніше, ніж глядачів на трибунах. Виконання гімну оцінили шанувальники не тільки "Вереса", а й інших команд, залишивши під публікацією безліч захоплених коментарів.

У коментарі сайту Meta-ratings футболіст зізнався, що підтримує ідею вмикати гімн перед початком матчів прем'єр-ліги.

"Мені це подобається. Це не тільки служить нагадуванням про улюблену Батьківщину, а й надихає продемонструвати свої найкращі якості. Я завжди намагаюся виконувати гімн від душі й прошу серйозно ставитися до цього і своїх одноклубників по "Вересу". Хоча, якщо чесно, то мої вокальні здібності обмежуються тільки виконанням гімну. Караоке? Ні, це не моє", - каже півзахисник.

Панасенко додав, що йому подобається виконання гімну футболістами збірної Італії на недавньому Чемпіонаті Європи.

Говорячи про поєдинок "Вереса" з "Шахтарем", він уточнив, що рівненська команда провела добре перший тайм, проте після перерви "привезла" собі гол, що вибило футболістів з колії. "Прикро, тому що з урахуванням, як розгорталися події в поєдинку, ми могли розраховувати на кращий результат", - зазначив Панасенко.

За підсумками 9-го туру, "Шахтар" набрав 22 очки і як і раніше займає другу позицію в турнірній таблиці. У "Вереса" - 11 очок і восьме місце в таблиці УПЛ.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!