Галина Мартинюк з Косова покинула популярне кулінарне шоу


У суботу, 13 квітня, на СТБ завершився десятий випуск кулінарного реаліті МастерШеф. Для найкращих кулінарів-аматорів підготували нові випробування, витримати які змогли не всі.

Половина сезону лишилася позаду, тож судді вже знають, хто на що з учасників здатний, їхні сильні та слабкі сторони. Саме тому конкурсантів вирішили перевірити на швидкість, з якою їм треба ще попрацювати. Також претендентам на звання найкращого шеф-кухаря довелося дізнатися, чи вміють вони спілкуватися одне з одним без галасу та скандалів, пишуть Факти.

Кухарі-аматори мали приготувати по одній страві, але за пʼять етапів. Вибір пав на перепілку з ризотто з кореня селери з песто із петрушки. Під час кожного етапу кількість місць ставала все меншою. Тому до другого рівня дійшли ті, хто був швидшим на першому. Іншим же довелося чекати, поки хтось із суперників перейде на третій етап, і так до самої презентації.

Кожен етап мав чіткі вказівки з планом дій. Жоден з інгредієнтів чи процесів не мав бути упущеним, щоби учасник не опинився в самому хвості черги. Подавати страву останнім автоматично означало отримати чорний фартух і лишитися без оцінок суддів. Тож саме час дізнатися, хто покинув МастерШеф.

Сьогодні швидкість не підкорилася учасниці з міста Косів на Франківщині – Галині Мартинюк.

Хто така Галина Мартинюк, що покинула МастерШеф

Найстарша конкурсантка реаліті викладає історію в Косівському художньому коледжі. Галина хотіла набратися кулінарного досвіду, щоби готувати страви галицької кухні у кафе, що відкриє для неї син.

Галина Мартинюк – дуже енергійна людина, що зайнята не лише роботою в коледжі, а й волонтерством. До того ж, вона веде власний ТікТок і любить в’язати ляльки.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!