«Газдовитий» прикарпатець звозив крадене до співжительки


Під час продуктового ажіотажу 19-річний мешканець селища Брошнів Рожнятівського району виніс з магазину в Рожнятові практично весь крам. Парубок не штурмував продмаг у розпал робочого дня, а вночі під’їхав до нього на своєму мікроавтобусі, «фомкою» зірвав навісний замок на дверях і кілька годин виносив з приміщення спиртне, цигарки, борошно, цукор, крупи, консерви.

Все це акуратно складував у свій бус. Вранці власник крамниці виявив практично пустий продмаг і викликав міліцію. Через кілька годин працівники карного розшуку під’їхали до обійстя в Брошневі, де стояв вантажний мікроавтобус «Рено». А в самому будинку було виявлено імпровізований склад продуктів харчування. Після крадіжки 19-річний уродженець Калуського району привіз бакалію та спиртне додому до своєї співжительки, пише АП.

Крім того, в хаті було виявлено значну кількість іншого краму, який «газдовитий» приймак позвозив з інших обікрадених ним магазинів. Причому, ходив на справу разом із спільником з Калуша. Щоправда, тепер не буде користі ні з нього, ні з його «заробітку». Викрадені товари міліція вилучила, а злодія закрили в ізоляторі тимчасового тримання.