Голова ЛОДА Сало просить вважати недійсною його заяву про звільнення


Очільник Львівської ОДА наголосив, що написав її під загрозою розправи.

Очільник Львівської облдержадміністрації Олег Сало просить вважати недійсною заяву, яку, погрожуючи розправою, його змусили написати радикально налаштовані елементи, які силоміць захопили Львівську обласну державну адміністрацію, повідомляє УНН.

За словами О.Сала, погрожуючи фізичною розправою, його змусили написати Президенту заяву з проханням про звільнення.

"Я був і залишаюся вірним Президенту України, розділяючи його державницьку позицію, його стремління налагодити спокій і стабільність в Україні", - заявив з цього приводу сам Олег Сало.

Як повідомляв УНН, очільник Львівської облдержадміністрації Олег Сало написав заяву про звільнення його з посади голови ОДА.

За його словами, це було зроблено у присутності представників активістів, які сьогодні увірвались у будівлю ОДА з вимогами відставки Олега Сала і та начальника Головного управління МВСУкраїни у Львівській області Олександра Рудяка.

У свою чергу присутні на місці події представники ВО "Свобода" наголосили, що одразу відправлять цю заяву Президенту України.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович наприкінці жовтня 2013 року підписав Указ № 597/2013 про призначення Олега Сала головою Львівської обласної державної адміністрації. При цьому Указом №596/2013 Президент звільнив попереднього губернатора регіону Віктора Шемчука.