Гончарук хоче побачити результати розслідування злочинів, вчинених проти прикарпатських активістів під час Майдану


На зустрічі обговорювалося чимало питань, що стосувалися правопорушень, вчинених на території області, призначень на посади в органах влади, ремонту доріг, створення реабілітаційних центрів для бійців АТО.

Учасники зустрічі цікавилися в очільника області його ставленням до ситуації із забудовою території поблизу озера в обласному центрі, підвищення тарифів на проїзд у міському транспорті, проведення енергозберігаючих заходів тощо.

Реагуючи на звернення громадськості, Олег Гончарук доручив керівництву управління МВС в області у тижневий термін підготувати звіт про роботу правоохоронців щодо притягнення до відповідальності винних у незаконному вивезенні піщано-гравійної суміші, а також оприлюднити інформацію про розкриття злочинів, пов'язаних з масовими акціями протесту під час Революції Гідності, що стосуються, зокрема, громадських активістів та журналістів. Також голова облдержадміністрації висловив критичну оцінку діям окремих керівників установ, що функціонують в області.

«Адресував лист першому заступнику начальника Державного агентства рибного господарства стосовно перебування на посаді начальника Івано-Франківськрибоохорони Володимира Викалюка. На жаль, мене не почули,  – зазначив Олег Гончарук. – Тепер звертатимуся безпосередньо до Президента. Довго боровся з тим, що відбувалося в дорожній галузі, в рибному господарстві зараз діються такі ж неприпустимі речі».

Спілкуючись з громадськістю, голова облдержадміністрації наголосив: у вирішенні кадрових питань враховуватиме в першу чергу професіоналізм та непричетність до дій партії регіонів.