Городенківська громада виграла «Конкурс мікрогрантів" і реалізує два проєкти


Нещодавно завершився конкурсний етап грантової програми «Конкурс мікрогрантів – Україна 2023/UA-CP».

Всього надійшло 17 заявок від дванадцяти територіальних громад, серед яких і Городенківська громада. 11 заявок подано за напрямком «Проведення ремонту та облаштування пожежного депо добровільних пожежних команд» і 6 - за напрямком «Впровадження ініціатив з популяризації добровільного пожежного руху в громадах».

За результатами конкурсу Оцінювальною комісією було рекомендовано та Головою правління Фонду міжнародної солідарності було затверджено до цільового фінансування 8 проєктів від територіальних громад серед яких і Городенківська територіальна громада. 

Варто зазначити, що на розгляд громада запропонувала одразу два проекти у двох напрямках і обидва стали переможними.

Напрям 1 «ПРОВЕДЕННЯ РЕМОНТУ ТА ОБЛАШТУВАННЯ ПОЖЕЖНОГО ДЕПО ДОБРОВІЛЬНИХ ПОЖЕЖНИХ КОМАНД» Проєкт «Покращення матеріально-технічної бази місцевої Добровільної пожежної команди в с. Росохач (Городенківська ТГ) та створення умов для забезпечення порятунку під час надзвичайних ситуацій» Сума: 520 592,00 грн.

Напрям 2 «ВПРОВАДЖЕННЯ ІНІЦІАТИВ З ПОПУЛЯРИЗАЦІЇ ДОБРОВІЛЬНОГО ПОЖЕЖНОГО РУХУ В ГРОМАДАХ» Проєкт «Створення класу безпеки у Росохацькому ліцеї як елемент популяризації добровільного пожежного руху» Сума: 177 992,00 грн.

В рамках проекту "Придбання обладнання для ДПК" – заплановано придбати обладнання для попередження повеней – човни, спеціалізований одяг та матеріали.

В рамках проекту "Клас безпеки" – облаштування класу безпеки комплектами пожежної, мінної, медичної безпеки згідно вимог МОН.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!