Громадське обговорення щодо розміщення літніх торгових майданчиків


14 серпня – громадське обговорення проекту нової редакції Положення «Про розміщення та порядок облаштування літніх торгових майданчиків в м. Івано-Франківську»

14.08.15р. о 15.00 год. в приміщенні Українсько-Канадського СП «МБЕРІФ-Бізнес-Центр» (вул. Дністровська, 26, ІІ поверх, зал засідань) відбудеться відкрите громадське обговорення проекту регуляторного акта – рішення виконавчого комітету  міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 20.03.2014 року №152 «Про затвердження нової редакції Положення «Про розміщення та порядок облаштування літніх торгових майданчиків в      м. Івано-Франківську». Мета проекту – впорядкувати  розміщення та облаштування літніх торгових майданчиків на території міста з врахуванням архітектурних, санітарно-гігієнічних, пожежних, торгівельних норм, функціонально-планувальних та історико-культурних чинників. Рішення передбачає внесення змін в п. 3.12. Положення щодо рекомендації суб’єктам господарської діяльності укладати договори про надання послуг з утримання будинків та споруд і прибудинкових територій з балансоутримувачем.

Розробник проекту рішення – управління торгівлі.

З текстом проекту рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись:

- в мережі Інтернет: http://www.mvk.if.ua/rppra/ розділ «Регуляторна політика» / «Проекти та аналізи впливу»;

- в управлінні торгівлі: вул. Грушевського, 21 (каб.806, 810, 811), т. 55-21-22.

Відповідальна особа за проведення відкритого громадського обговорення: головний спеціаліст відділу промисловості та розвитку підприємництва управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради А. А. Мухіна.