«Халявний» шопінг вилізе боком


Нещодавно працівники Галицького РВ УМВС перестріли на вулиці і запросили у відділ 36-річного мешканця одного з сіл району для дачі пояснень з приводу його можливої причетності до вчинення крадіжок.

Уже у відділі оперативники звернули увагу на те, що чоловік одягнений, як капуста: мав на собі дві куртки, дві сорочки, двоє штанів. Причому, верхній одяг – новенький, із торговими ярликами. В цей час на лінію 102 зателефонувала власниця галицького магазину й повідомила про крадіжку… верхнього чоловічого одягу.

 

Селянин зрозумів, що він попався. Розповів міліціонерам, що пополудні зайшов у крамницю й непомітно для продавця натягнув на себе сорочку, шкіряний піджак, пухову куртку та джинсові штани. Весь одяг – із недешевого, зловмисник «одягнувся» майже на три тисячі гривень. Потім прошмигнув на вулицю. Продавщиця встигла зауважити, що «покупець» не розрахувався на касі й підняла бучу. Злодій, раніше судимий за пограбування, вже радів своїй удачі, як на вулиці потрапив на очі оперативникам карного розшуку...

Джерело : Відділ новин АП