Ірму Вітовську визнали найкращою акторкою на кінофестивалі "Ukraina!" у Варшаві


У вівторок, 24 жовтня, в варшавській "Кінотеці" завершився цьогорічний "Ukraina! кінофестиваль". Гран-прі якого здобув український фільм "Ля палісіада". Найкращою акторкою 8-го українського кінофестивалю у Варшаві журі визнало "Королеву перевтілень", франківку Ірму Вітовську-Ванца.

Цьогорічний український кінофестиваль відрізнявся від попередніх кількістю представлених стрічок та зіркових гостей. На 8-му українському кінофестивалі у Варшаві показали понад 60 фільмів. Серед них нові повнометражні, документальні, короткометражні та анімаційні фільми, а також найкращі роботи відзняті за останні роки, котрі були відзначені на фестивалях, повідомляє vPolshchi.

Рекордною була також кількість глядачів, які відвідали фестивальні покази та зустрічі з режисерами і акторами в різних локаціях Варшави.

Фестиваль відкрився допрем’єрним показом стрічки режисера Олександра Березаня "Смак свободи". Музою відкриття кінофестивалю стала Ірма Вітовська-Ванца, яка зіграла у стрічці Ольгу Франко. 

Загалом на 8-му українському кінофестивалі у Варшаві було показано чотири фільми за участю Ірми Вітовської-Ванца: "Коза Ностра. Мама їде", "Королі репу", "Мої думки тихі" та "Смак свободи".

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!