Івано-Франківщина отримає 21 шкільний автобус. Кому дістанеться?


Транспорт вдалось придбати за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету та співфінансування з обласного і місцевих бюджетів територіальних громад.

На сьогодні 20 тисяч школярів проживають за межею пішохідної доступності. 59 одиниць транспорту прикарпатські освітні заклади передали на потреби українського війська, йдеться на сторінці голови Івано-Франківської ОВА.

Цього разу транспорт отримають опорні заклади освіти та ті, що передали його для ЗСУ. Зокрема, шкільні автобуси поїдуть до: Болехівської, Верховинської, Ворохтянської, Галицької, Делятинської, Єзупільської, Зеленської, Косівської, Космацької, Лисецької, Обертинської, Рогатинської, Рожнівської, Солотвинської, Тисменицької, Угринівської, Яблунівської територіальних громад.

Спеціальні шкільні автобуси для підвезення дітей з особливими освітніми потребами придбали для Дубовецької, Пасічнянської, Снятинської та Тисменицької громад.

Щоб вирішити проблему із підвезенням учнів в області, потрібно ще 134 автобуси, в тому числі 11 спеціальних та 27 підвищеної прохідності для гірської місцевості.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!