Івано-франківські міліціонери "накрили" чергового наркоторговця


Про наркотичний бізнес, який налагодив зловмисник, швидко дізнались міліціонери. Під час затримання правопорушника було вилучено близько 50 г амфетаміну та 40 г канабісу.

В ході проведених оперативно-розшукових заходів працівники ВБНОН УМВС в Івано-Франківській області встановили, що 26-річний франківчанин збуває заборонені речовини наркозалежним жителям міста.

Відтак, 5 листопада працівники міліції провели в останнього оперативну закупку психотропної речовини «амфетамін», після чого його було затримано, а також проведено поверхневий огляд. У правопорушника вилучили кошти, отримані від збуту психотропної речовини.

У той же день правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання чоловіка, під час якого вилучили розфасовані для збуту згортки із марихуаною та амфетаміном, а також саморобний пристрій для вживання марихуани .

-Ціна вилучених наркотиків на чорному ринку становить близько 10-ти тисяч гривень, - розповідає в.о. начальника ВБНОН УМВС в Івано-Франківській області Дмитро Кузьмінський. - Даний факт був внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 статті 307 КК України, підозрюваного у скоєнні злочину затримано в порядку статті 208 КПК України, на даний час досудове розслідування триває.