Івано-франківський "Євромайдан": Відбулася "потасовка" з міліцією під центральним корпусом медакадемії


В Івано-Франківську студенти продовжують мітингувати за асоціацію з ЄС. Сьогодні вони знову намагалися закликати до акції своїх колег з Івано-Франківського національного медичного університету. Проте, під час чергової спроби сталася сутичка між мітингувальниками та правоохоронцями.

«Ми намагалися пройти в центральний корпус медичного університет. Там чомусь на вході стояла міліція, але не зрозуміло чому, адже це не є державна установа, режимний об’єкт під охороною . Там у нас трапилася сильна "потасовка" з міліцією. У підсумку вони відступили. Це є дуже дивним, адже, як мені відомо, ректор не звертався за охороною цього приміщення. Це самодіяльність міліції і провокація на бійку, реально нас не запускали. Ми прийшли підняти медуніверситет, оскільки є інформація, що ректорат та деканати не пускають студентів на «Євромайдан», - розповідає журналісту «Фіртки» очевидець подій, депутат обласної ради Василь Попович.

Після всіх подій студенти знову пройшлися центром міста повз інші корпуси Медичного університету, закликаючи медиків приєднатися до акції протесту.