Іванофранківчанка вкрала гаманець в магазині секонд-хенду


В Івано-Франківську близько 10 години на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації в магазині товарів секунд хенд по вулиці Вовчинецькій.

На місце події негайно було відправлено наряд групи затримання Державної служби охорони в складі старшого наряду прапорщика міліції Василя Мушанського, сержанта міліції Юрія Мартинюка та сержанта міліції Олександра Литвина.

За даною адресою зі слів продавців працівники ДСО дізналися, що невідома особа, яка перебуває в магазині, вкрала гаманець у відвідувачки. Даний гаманець з грошима дійсно виявили у вказаної жінки. Згодом, ще двоє громадян звернулися до працівників міліції і повідомили, що в них теж зникли особисті речі: в однієї гаманець з 2 тисячами російських рублів, 200 доларів США та 200 євро, а в іншої жінки - гаманець в якому було 150 гривень та банківські картки.

Дану особу було затримано. Нею виявилася 21-річна жителька міста Калуш.

На місце події також було викликано слідчо-оперативну групу міліції.

Затриману жінку правоохоронці доставили в міський відділ міліції. Наразі по даному факту проводиться перевірка. Сума збитків встановлюється.