Іванофранківці стануть менше платити за вивезення сміття


Відбулось засідання міського виконавчого комітету Івано-Франківська.

На засіданні виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, яке відбулося 10 липня 2013 року прийнято 6 рішень, розроблених Департаментом комунального господарства, транспорту і зв'язку.

Серед них було питання «Про затвердження тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів для населення, перевізника ДП «Автоколона 2222».

Тож, згідно з результатами конкурсу на визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів, проведеного у 2013 році, переможцем конкурсу по Лоту 2 та Лоту 4 стало ДП «Автоколона 2222».

Оскільки ціна послуги була істотною умовою конкурсу, в договорах на надання послуг зазначено, що збір коштів за надані послуги підприємство має здійснювати за тарифами, вказаними у конкурсній пропозиції, затвердженими у встановленому порядку.

У результаті прийняття рішення тариф для мешканців, які проживають на території колишнього ЖЕО № 2, знизився на 0,55 грн., а тих, які проживають на території колишнього ЖЕО № 4  - на 1,11 грн. і відтепер буде становити 5,30 грн. з одного мешканця в місяць.