Кабмін вніс зміни до перспективного плану Івано-Франківської ОТГ


Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12 лютого № 125-р внесено зміни до перспективного плану формування територій громад Івано-Франківської області.

Про це в мережі повідомив депутат обласної ради від Пасічної Ігор Дебенко

В переліку громад, які мають увійти до Івано-Франківської ОТГ: Івано-Франківська, Березівська, Братковецька, Вовчинецька, Добровлянська, Драгомирчанська, Загвіздянська, Колодіївська, Крихівецька, Микитинецька, Підліська, Підлузька, Підпечерівська, Угорницька, Угринівська, Узинська, Хриплинська, Черніївська та Чукалівська”.

Втім, як пояснив у коментарі Бліц-Інфо виконавчий директор Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України Юрій Стефанчук, внесені зміни стосуються тільки Узина та Братківців.

"Останні зміни, які прийняв Кабмін стосуються тільки включення до перспективного плану Івано-Франківської ОТГ Узинської та Братківської сільрад. Про приєднання Угринівської ОТГ до Івано-Франківська наразі не йдеться. Тобто станом на сьогодні відбулися тільки зміни щодо громад, які виявили бажання приєднатися. Але коли ми говоримо про новий перспективний план, який ляже в основу адмінтерустрою це буде розглядатися Кабінетом міністрів трохи пізніше. Тобто цей перспективний план наразі діючий, але це ще не крапка", - сказав Стефанчук.     

Читайте нас в FacebookTelegramта InstagramЗавжди цікаві новини!