Калуш отримав тепло від Калуської ТЕЦ


Холодна осінь стала причиною того, що опалювальний сезон в Україні розпочався на два тижні раніше, ніж зазвичай. Проте, у Калуші тепло отримали тільки від котелень, оскільки не була укладена угода із Калуською ТЕЦ. Відтак, 60% містян гріла тільки надія на теплу погоду.

Як повідомив ”Вікна” директор Калуської ТЕЦ Сергій Таран, після підписання угоди з КП “Водотеплосервіс”, у вівторок, 8 жовтня, підприємство отримало заявку щодо термінів подачі теплоносія для населення та бюджетних споживачів з урахуванням необхідного для пуску обладнання ТЕЦ терміну.

— У середу, 9 жовтня, Калуська ТЕЦ була запущена і вчора, 10 жовтня, тепло надійшло у магістралі, — зазначив Сергій Таран. — Стежити за тим, щоб тепло надійшло безпосередньо до споживачів, тепер мають КП “Водотеплосервіс” та ЖЕО.

Як повідомляли “Вікна”, у понеділок, 7 жовтня, у Києві відбулася нарада, у якій взяли участь директор ДПЗД «Укрінтеренерго» Максим Кучер, міський голова Ігор Насалик та директор КП «Водотеплосервіс» Ігор Яковина. У результаті була підписана угода про постачання тепла Калуською ТЕЦ. За словами Сергія Тарана, угода підписана на умовах, які запропонувало ДПЗД «Укрінтеренерго», в управлінні якого перебуває Калуська ТЕЦ.

Угода прописує умови погашення заборгованості перед Калуською ТЕЦ. Нагадаємо, що загальний борг КП “Водотеплосервіс” перед Калуською ТЕЦ становить 112 млн. гривень.