Калушани вибороли на Міжнародному турнірі з вільної боротьби чотири перемоги


З 30 вересня по 2 жовтня у м. Краснік (Республіка Польща) тривав Міжнародний турнір серед юніорів, кадетів та кадеток з вільної боротьби, який приніс калушанам чотири перемоги.

Спортивні досягнення калушан за вихідні: загалом - 8 золотих, 5 срібних та 3 бронзових медалей. Про це повідомив міський голова Калуша Андрій Найда.

Золоті медалі вибороли вихованці ДЮСШ «Сокіл» Віталій Гончар й Вікторія Гаврилів (тренер Микола Пукіш), та ДЮСШ управління освіти - Демчук Христина й Сергій Михайлишин (тренери Юрій Кірілов та Роман Демчук).

У ці ж дні на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування, який тривав у Києві, калушани вибороли 4 золотих, 5 срібних та 3 бронзові медалі.

"Змагання проходили з рекордною кількістю учасників - 1300 осіб! Найрезультативнішим був чемпіонат для Максима Барчука - три золоті медалі, та Федоришин Каріни – завоювала золото та срібло на спринтерській дистанції. Тренери Олександр Козачинський, Марія Гудак та Галина Стрючук. А серед ветеранів Микола Якимечко здобув бронзову медаль на подовженому спринті"- повідомив голова.

На зображенні може бути: 13 людей, люди стоять та текст

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!